ANUNTURIONLINE! Anunturi online gratuite
BINE ATI VENIT PE ANUNTURIONLINE! Anunturi gratuite din toate domeniile,vanzari imobiliare,auto-moto,electronice,electrocasnice,cumparari,schimburi,inchirieri,oferte si cereri locuri de munca,prestari servicii,diverse.
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIONLINE! Anunturi online gratuite | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIONLINE! ANUNTURI ONLINE GRATUITE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
ANUNTURIONLINE! Anunturi online gratuite / Vanzari Diverse / Trateaza colesterolul si trigliceridele cu Drojdia de orez rosu Moderat de george, nightmare
Autor
Mesaj Pagini: 1
krilloil
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8
Drojdia de orez rosu este un produs foarte eficient pentru scaderea trigliceridelor si colesterolului. Compozitia este asemanatoare cu medicamentele pentru colesterol.
Medicii de familie din Franta recomanda pacientilor care au probleme cu trigliceridele si colesterolul rau sa ia drojdie de orez ca sa evite statinele (Medicamentele pentru colesterol). Are la baza mai multe cercetari iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.
Intr-un studiu clinic pe 187 de persoane care aveau probleme cu colesterolul sau obtinut urmatoarele date: Colesterolul rau a scazut cu -21%, trigliceridele cu -24% iar colesterolul bun a crescut cu +14%.   
0737364241

trateaza drojdia orez rosu drojdia orez rosu este produs foarte eficient pentru scaderea compozitia

25KB


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la